Inloggen op uw klantenpanel

Via uw klantenpanel heeft u de mogelijkheid om onder andere;
- Realtime registreren van domeinnamen.
- Domeinnamen direct upgraden naar een webhosting.
- DNS gegevens van uw domeinnamen aanpassen.
- Kopie facturen opvragen/inzien.

Via http://www.nlhosting.nl kunt u inloggen op uw klanten panel.
U vindt het inlogscherm rechtsboven onder NL Hosting; Mijn Account .

Het inloggen kunt u doen met het e-mail adres waarmee u uw dienst heeft aangevraagd.

Indien u uw wachtwoord niet meer weet voor het klantenpanel dan kunt u deze via onderstaande link resetten en opnieuw laten verzenden per e-mail;
Wachtwoord resetten