E-Mail instellingen

Bij je webhostingabonnement van NL Hosting heb je natuurlijk de mogelijkheid om e-mail te gebruiken. Om e-mail adressen aan te maken kijk je op deze pagina. Om vervolgens e-mails te ontvangen en te versturen kun je gebruikmaken van webmail. Deze vind je standaard op webmail.*jouwdomeinnaam*.nl. Ook kun je een e-mail client als Microsoft Outlook of Mozilla Thunderbird gebruiken. Onze hostingservers zijn voorzien van een autoconfig hulpmiddel, voor de eerdergenoemde programma's (en enkele andere) hoef je alleen maar je gebruikersnaam (volledige e-mailadres) en wachtwoord in te vullen.

Voor sommige andere e-mail clients (bijvoorbeeld op je mobiel of Apple Mail) ben je de volgende gegevens benodigd:

Server inkomende mail: *jedomeinnaam.nl*
Voor IMAP gebruik je poort 993 met SSL
Voor POP gebruik je poort 995 met SSL

Server uitgaande mail: *jedomeinnaam.nl*
*voor het gebruiken van uitgaande mail is verificatie vereist, je gebruikt hiervoor dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord combinatie als voor de inkomende mail.

Voor SMTP gebruik je poort 465 met SSL