Indien geactiveerd in uw klantepanel heeft u de mogelijkheid om de Nameservers van een domeinnaam aan te passen. U kunt dit alsvolgt doen;

Nadat u ingelogd bent op uw klantenpanel klikt u op "Mijn Diensten" .
Klik achter het aan te passen domein op "Beheren" .
En klik dan op "Wijzigen Nameservers" .

Er verschijnt nu een pop-up scherm waar u 2 nieuwe nameservers kunt ingeven. Klik na het invullen op "akkoord".

nb.
Het kan enkele uren duren totdat uw wijziging wordt gepubliceerd door de betreffende registrar.