Windows Webhosting Permissies aanpassen via de File Manager

Via de File Manager kunt u de permissies aanpassen van bestanden. Met name voor directory's
waar u uw .mdb databases neerzet.

De file manager kunt u openen na het inloggen op uw webhosting panel. Ga vervolgens naar
Website&Domains en kies Show More. Vervolgens verschijnt de optie File Manager.

Nadat u de optie heeft gekozen gaat u naar de betreffende directory of het .mdb
bestand waarvan u de permissies wilt aanpassen of controleren. Ga met de muispointer over
de betreffende regel en er verschijnt een pijltje. Kies vervolgens voor

Aan de linkerkant ziet u vervolgens een tabel met de gebruikersgroepen, aan de rechterkant
de bijbehorende permisses. Selecteer IWPG_gebruiker en geef deze gebruiker schrijf/write
permissies op de .mdb of gewenste map om de IIS schrijfrechten te geven tot uw database.