Wat is een domein Token ?

Een domein token is een code welke uniek is voor uw domeinnaam. Een token ziet er uit als een wachtwoord "KDFJKSBDNA" .Met het domeintoken bent u in staat om uw domeinnaam naar NL Hosting te verhuizen. Er zijn verschillende benamingen voor een domein token;
.NL - Token
.DE - AUTHINFO

Voor de .COM, .NET, .ORG, .INFO, .BIZ zijn er twee benamingen; EPP Code of AUTH Key. Het domein token is op te vragen bij uw huidige/oude provider. Bij een .NL domeinnaam is de provider verplicht 5 dagen na uw verzoek het token aan u te versturen.