Statistieken inzien van uw webhosting

Via het statistieken programma krijgt u een inzicht hoeveel bezoekers er op uw website zijn geweest. Uw statistieken zijn
bereikbaar door "/plesk-stat/webstat" achter uw domeinnaam te zetten.
Bijvoorbeeld: http://www.uwhandelsnaam.nl/plesk-stat/webstat

U kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord van uw webhosting. Eventueel kunt u deze inlog aanpassen
via uw Control Panel.

De statistieken geven onder ander informatie over;
Unique Visitor: Aantal unieke bezoekers.
Visits: Aantal bezoeken door alle bezoekers.
Hits: Aantal gedownloaden bestanden (pagina's, afbeeldingen, etc).