Resetten Control Panel wachtwoord

Vanuit uw klantenpanel heeft u de mogelijkheid om het wachtwoord van uw Control Panel te resetten en per e-mail aan u te laten verzenden.
Nadat u bent ingelogd op uw klantenpanel klikt u op "Mijn diensten" klik nu achter het webhosting pakket waarvan u het wachtwoord wilt resetten op "beheren" . Klik hierna op "Resetten wachtwoord Control Panel" . Er verschijnt nu een nieuw scherm waar u op "Ja" kunt klikken. Nadat u op Ja geklikt heeft wordt uw wachtwoord gereset en per e-mail aan u verzonden.