E-Mail account aanmaken in uw Control Panel

Vanaf het Basishosting pakket is het mogelijk om meerdere e-mail accounts aan te maken.

Het aanmaken van e-mail accounts kunt u doen vanuit uw Control Panel . In onderstaande videohandleiding treft u de stappen aan. Videohandleiding | Mail account aanmaken in uw Control Panel

Na inloggen kunt u gaan naar het tabblad "Mail" en klikt u op "Create Email Address".
Nadat u de mail account heeft aangemaakt kunt u deze instellen in uw e-mail programma.