Aanpassen Windows hosts file

Wanneer uw domeinnaam nog niet verhuist is maar u wilt wel al uw website uploaden en testen dan adviseren wij in dezen om uw
hosts file aan te passen. In Windows kunt u dit als volgt doen;

Open Windows Kladblok met Administrator rechten (rechter muisknop op het kladblok icoon en u kiest dan "Uitvoeren als Administrator").

Open het bestand "hosts" Het bestand staat op de volgende locatie; C:\windows\system32\drivers\etc\ (Wellicht moet u rechtsonder "Alle bestanden" selecteren)

In dit bestand kunt u de volgende 2 tekstregels toevoegen;

213.132.xxx.xxx www.uwhandelsnaam.nl
213.132.xxx.xxx uwhandelsnaam.nl

U dient 213.132.xxx.xxx te vervangen door het ip-adres welke u eerder heeft ontvangen. uwhandelsnaam.nl kunt u vervangen voor uw domeinnaam

Sla het document op, open een nieuwe browser ga naar http://www.uwhandelsnaam.nl en u krijgt nu de nieuwe webhosting te zien
Wanneer het nog niet werkt kunt u uw computer het proberen na een herstart van uw computer.