Domeinnaam verhuizen naar NL Hosting

Om een domeinnaam te kunnen verhuizen is doorgaans een EPP / Token nodig. Deze is op te vragen bij uw huidige provider.
Hoe de procedure voor het verhuizen is is afhankelijk van de domeinnaam extensie. De makkelijkste en snelste weg is om de verhuizing aan te vragen via uw klantenpanel.

Nadat u bent ingelogd kunt u onderstaande stappen volgen;
  1. Klik op "Nieuwe domeinnaam"
  2. Vul u te verhuizen domeinnaam in en klik op "domeinnaam verhuizen"
  3. Klik op "Maar uw keuze" voor uw te verhuizen domeinnaam en selecteer uw gewenste dienst
  4. Klik op de winkelwagen
  5. Klik op "toevoegen" en voeg uw token toe
  6. Klik op "Aanvragen afronden"
  7. Controleer uw gegevens en vul bij "1. Online akkoord" het woord; "Akkoord" in en klik op "zonder voorbehoud akkoord"
  8. Uw domeinnaam verhuizing wordt nu gestart.