Inloggen op uw Control Panel

Vanuit uw Control Panel kunt u uw webhosting en mail accounts beheren.

Uw Control Panel is bereikbaar via een versleutelde verbinding op poort 8443 . Wanneer u in de volgende URL 'uwhandelsnaam.nl' vervangt door uw eigen domeinnaam zult u uw inlog scherm te zien krijgen;

https://www.uwhandelsnaam.nl:8443 .
'uwhandelsnaam.nl' kunt u vervangen door uw eigen domeinnaam. Indien u een SSL foutmelding krijgt te zien dan kan dit geen kwaad. Er is geen apart SSL certificaat geinstalleerd voor uw domeinnaam om het Control Panel te openen. De verbinding tussen uw computer en het Control Panel is wel versleuteld.