Standaard staat voor uw domeinnamen en webhosting pakketten onze spamfilters en virusscan geactiveerd. U kunt via uw klantenpanel deze eventueel uitschakelen. na het inloggen klikt u op "Mijn Diensten".

U treft nu een overzicht van uw domeinnamen. Heeft u een webhosting? Dan kunt u op de knop "Webhosting" klikken. U klikt achter de domeinnaam waarop u de spamfilter wilt activeren op beheren.

De knoppen geven de huidige status van de instellingen weer. Wanneer u op een knop klikt zal de functie uit of aan gezet worden.