Al uw e-mail welke u ontvangt wordt gescand door onze spam- en virusfilter.

Echter de e-mails welke u ontvangt zijn "Bounce" mailtjes van spam e-mails welke zijn verzonden met uw domeinnaam als antwoord adres.
Dit is iets wat wij vaker zien en is niet iets waar u zich direct zorgen over hoeft te maken.

Om ervoor te zorgen dat u hier minder hinder van ondervindt kunt u de catch-all op uw domeinnaam uitzetten. Het is dan wel noodzakelijk om zogeheten e-mail aliassen aan te zetten.

U kunt dit alles doen in uw Control Panel.

Na het inloggen klikt u links boven op "Domains" Onderaan deze pagina ziet u nu uw domeinnaam staan. Na het klikken op uw domeinnaam opent een nieuwe pagina.

In het midden van het scherm kunt u nu op de knop "Mail" klikken (onder het kopje "Services").

Het uitschakelen van de catch-all account gaat alsvolgt;
U klikt op "Preferences" en selecteerd nu de optie "Reject" .
Klik op "OK" . De catch-all account is nu uitgeschakeld.

Het is nu noodzakelijk om de e-mail aliassen in te stellen.
Bijvoorbeeld; info@ , sales@ naam@ , etc.

Klik op de naam van de e-mail account waarvoor u de aliassen wenst in te stellen. Bovenaan ziet u de knop "Add new mail alias" U krijgt nu een invul veld te zien waarin u de alias kunt opgeven Nadat u dit heeft gedaan klikt u op "OK" .

U ziet nu onderaan de pagina de alias staan.
Om nog een alias toe te voegen klikt u weer op "Add new mail alias" .

Dit kunt u desgewenst ook voor de eventuele andere e-mail accounts doen.