Het Standaard e-mail programma wijzigen

Windows Mail wordt standaard gebruikt als het e-mailprogrmma door webbrowses en andere programma's
die het verzenden van e-mail onderstenen. E kunt een ander e-mailprogramma kiezen als standaardoptie.
Dit is mogelijk via:
1  klik op de knop start en vervolgens op standaardprogramma's / default programs
2  klik op Uw standaardprogramma's instellen/Set your default programs
3  klik onder Programma's op het e-mailprogramma dat u wilt gebruiken en klik vervolgens op Dit programma
    als standaard instellen.
4  Klik op Ok