Een kopie van berichten op de server achterlaten uitzetten

Uw e-mailprogramma bevat een optie om e-mails na het ophalen op de server te laten staan.
Dit kan handig zijn wanneer u de e-mail op verschillende apparaten of computers ophaalt. Echter kan dit ook tot een volle mailbox zorgen. In uw e-mail programma kunt u deze instelling aanpassen.

Outlook 2010/2013;
  1. Klik linksboven op "Bestand"
  2. Klik op "Accountinstellingen" en klik in het uitklapvenster op "Accountinstellingen"
  3. Dubbelklik op het betreffende e-mail account
  4. Klik op "Meer instellingen"
  5. Ga nu naar het tabblad "Geavanceerd"
  6. Haal het vinkje bij "Een kopie van berichten op de server achterlaten weg (Of pas deze instellingen naar eigen wens aan)
  7. Klik op "Ok"
  8. Klik op "Volgende" en daarna op "Voltooien"

Apple Mail:
  1. Klik in Apple Mail linksboven op "Mail" -> "Voorkeuren"
  2. Klik op het tabblad "Accounts"
  3. Selecteer het account waarvan u de instellingen wilt aanpassen.
  4. Klik op het tabblad "Geavanceerd"
  5. Vink indien niet aangevinkt de optie "Verwijder bericht van server na ophalen" aan.
  6. Selecteer onder de regel van stap 5 "Onmiddellijk" (Of pas deze instellingen naar eigen wens aan)
  7. Sluit het voorkeuren scherm.