E-mail verwijderen vanuit Webmail

Standaard zal een e-mail welke u in de webmail verwijdert niet uit uw mailbox verdwijnen.
Dit is wel in te stellen in de webmail applicatie. Nadat u bent ingelogd op de webmail kunt u onderstaande stappen volgen;
  1. Ga met uw muis op het tandwiel staan en dan op "Voorkeuren" en klik op "E-mail"
  2. Onder het kopje "Bericht" klikt u op "Verwijderen en verplaatsen van berichten"
  3. Vink nu de optie " aan
  4. Klik op "Opslaan"
  5. Selecteer als "Prullenbak map:" "Nieuwe map aanmaken"
  6. Selecteer " Weergeven van "Prullenbak legen" in de menubalk?"
  7. Selecteer hoe vaak u de prullenbak automatisch wilt laten legen
  8. Klik op "Opslaan"
Wanneer u nu een bericht verwijdert zal deze in de nieuwe map "Prullenbak" komen te staan.
U kunt de prullenbak legen door erop te klikken de berichten te selecteren welke u definitief wilt verwijderen en hierna op "Verijderen" te klikken.