E-mail ophalen met Outlook 2013

• Start Microsoft Outlook 2013 en klik links op "Bestand" en klik op "Info".
  • Klik dan op "Account toevoegen"
  • Selecteer de optie "Handmatige instellingen of extra servertypen" en klik op "Volgende"
  • In het scherm Service kiezen selecteert u "POP of IMAP" en klik op "Volgende"
  • U ziet nu een scherm waar u de gegevens kunt invullen;
Gebrukersgegevens:
- Naam: Uw Naam
- E-mailadres: info@uwhandelsnaam.nl
Servergegevens: - Type account: POP3 - Server voor Inkomende e-mail: mail.uwhandelsnaam.nl - Server voor uitgaande e-mail: SMTP server van uw internetprovider.
Aanmeldingsgegevens: - Gebruikersnaam: zie uw inloggegevens - Wachtwoord: zie uw inloggegevens
Optioneel:
U kunt eventueel via "Meer instellingen" en dan onder het tabblad "Geavanceerd" Instellen hoe langde berichten op de server blijven staan na het ophalen. Indien u deze optie niet nodig heeft kunt u deze uitzetten.
Nadat u uw gegevens heeft ingevuld kunt u op "Volgende" klikken. De accountinstellingen worden nu getest, indien succesvol kunt op "Voltooien" klikken
Indien er een fout wordt weergeven dient u uw instellingen controleren, mocht u er niet uitkomen dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk.