E-mail ophalen met Apple Mail

• Start Mail en klik linksboven op "Mail" en klik op "Voorkeuren".
  • Klik dan op het plusje linksonder in het nieuw geopende scherm.
  • Vul hier uw gegevens in;
- Volledige naam: Uw Naam - E-mailadres: info@uwhandelsnaam.nl - Wachtoord: zie uw inloggegevens
  • Klik nu op "Ga Door'
  • In het nieuwe scherm kunt u bij "Type Account" "POP" selecteren.
Vul nu onderstaande gegevens in:
- Server inkomen post: mail.uwhandelsnaam.nl
- Gebruikersnaam: zie uw inloggegevens - Wachtwoord: reeds ingevuld
  • Klik nu op "Ga Door"
  • Indien er een scherm verschijnt "Certificaat Controleren" klikt u op "Toon certificaat" en vinkt u het keuzevakje aan bij;
    "Certificaat altijd vertrouwen bij verbinding met mail.uwhandelsnaam.nl" klik hierna op "verbinden".
    Bevestig de wijziging door uw wachtwoord van uw account op uw computer in te geven.
  • Server voor uitgaande post instellen - Vul de door u gewenste SMTP server in.
  • Klik nu op "Ga Door'
  • Controleer uw instellingen in het accountoverzicht en klik op "Maak aan".
  • Uw e-mail account is nu aangemaakt
    Mocht u er niet uitkomen dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk.