E-mail instellen op uw iPhone / iPad

Door onderstaande stappen te volgen kunt u uw e-mail instellen op uw iPhone.
- Tik op instellingen in uw beginscherm.
- Scroll naar beneden en tik op "E-mail, Contacten, Agenda's"

- Tik op "Voeg account toe..."
- Tik op "Anders"

- Tik op "Voeg mailaccount toe"

- Voer uw gegevens in;
- Naam: Uw naam.
- E-mail: Uw e-mail adres.
- Wachtwoord: uw wachtwoord van uw e-mail adres.
- Beschrijving: Beschrijving van het account voor uzelf
- Tik op "Volgende"

- Tik op bovenin op "IMAP" (de mail blijft dan op de server staan) of "POP" u slaat dan de mail op uw telefoon op.
- Onder "Server inkomende post" tikt u op "Hostnaam" en vul hier uw domeinnaam in met mail. hiervoor,
  bijvoorbeeld; mail.uwhandelsnaam.nl
- Tik op "Gebruikersnaam" vul uw gebruikersnaam of uw volledige e-mail adres in.
- Tik op "Wachtwoord" vul uw wachtwoord in behorende bij uw e-mail account.

- Onder "Server uitgaande post" tik op "Hostnaam" en vul hier de smtp server van
  uw internetprovider of zie onze helpdeskpagina.
- Tik op "Volgende"

Tik vervolgens op Details

U krijg een certificaatmelding doorgaans is dat
*.nlhosting.net

Tik vervolgens op Vertrouw

Tik op Bewaar
Uw e-mail account is nu succesvol ingesteld.