E-mail header informatie inzien

In de header informatie van een e-mail treft u een gedetaileerde omschrijving hoe de e-mail is verzonden en ontvangen. Wanneer u gebruik maakt van ons Mailfilter systeem dan zult u ook de spam score hier zien staan.Het inzien van de header informatie is per e-mail programma verschillend. Hieronder een beschrijving voor enkele e-mail programma's ;
Outlook 2013:
- Dubbelklik op de betreffende e-mail.
- Klik in het nieuw geopende venster links boven op 'Bestand'
- Klik nu op 'Eigenschappen'
- Onderin het nieuwe venster treft u de header informatie aan.

Apple Mail:

- Selecteer het bericht waarvan u de header informatie wilt inzien.
- Klik nu boven in op 'Weergave'
- Ga naar 'Bericht' ==> 'Lange kopteksten'
- U zit nu boven elke e-mail de header informatie, het uitzetten kunt u doen door wederom op 'Lange kopteksten' te klikken.