Nieuwe pagina aanmaken of wijzigen

Na het inloggen op het cms gaat u naar:

Pagina Beheer / Pagina Aanpassen
Vervolgens heeft u de volgende opties:

- Nieuwe Pagina Aanmaken: via deze optie kunt u een nieuwe pagina aanmaken. Het is handig om eerst even na te gaan of de paginanaam welke u wilt aanmaken nog niet bestaat om doublure's te voorkomen. Na het kiezen van Nieuwe Pagina Aanmaken kunt u via Pagina naam de gewenste paginanaam ingeven. Indien er meer dan een talen is geactiveerd kunt u de pagina naam ook in de andere taal/talen ingeven.
Na het aanmaken van de pagina kiest u voor opslaan. De pagina wordt vervolgens opgeslagen/weggeschreven. Vervolgens kunt u via de menu optie Pagina Aanpassen eenvoudig teksten wijzigen en toevoegen.

- Selecteer Formulier: indien u wilt dat de pagina een formulier wordt selecteert u via de drop down het gewenste formulier. Dit formulier is te wijzigen/aan te maken via de Formulier Editor te vinden onder het menu Pagina beheer.

- Pagina Aanpassen: Deze optie spreekt voor zich, u kunt eenvoudig in dit menu de te wijzigen pagina opzoeken en selecteren. Desgewenst is er via de optie geschiedenis (achter de paginanaam) terug te gaan naar eerdere versies van de pagina (indien van toepassing.) Mocht u onverhoopt dus teveel wijzigen/verwijderen in een pagina dan kunt u eenvoudig een vorige versie oproepen.

- Metatags Wijzigen: via deze menu optie kunt u de meta tags wijzigen. Bovenaan staat de Default meta tag. Daar staan de standaard meta tags welke worden getoont indien u voor een bepaalde pagina geen individuele meta tag instelt. Na het aanmaken van de pagina kunt u via Menu Beheer de pagina koppelen aan een menu item/knop.