Online Backup upgraden via uw klantenpanel

Het upgraden van uw Online Backup account kan snel en simpel via uw klantenpanel.

Na het inloggen klikt u op;
- "Mijn diensten (beheer)"
- "Online Backup"

Onderin uw scherm verschijnt nu uw backup account, kies nu "Beheren" en vervolgens "Abonnement wijzigen" en daarna op
"Extra Diensten". Selecteer nu de door u gewenste dienst door op aanvragen te klikken.
Uw Online Backup account wordt vervolgens direct/realtime geupgrade. Per email ontvangt u hiervan tevens een bevestiging.