Cloud Server beheerpanel

Vanuit uw Cloud Server beheer paneel heeft u de mogelijkheid om uw Cloud Server te beheren. U kunt bijvoorbeeld uw Cloud Server uit- en aanzetten, herinstalleren of via VNC Beheren. Inloggen op uw Cloud Server beheer paneel kan via onderstaande URL;
http://cloudcontrol.nlhosting.nl:5353

Herstarten van uw Cloud Server
Nadat u bent ingelogd op het Cloud Server Beheer Paneel klikt u achter de gewenste Cloud Server op "Manage" . Onderaan onder "Control" en het tabblad "General" treft u 4 optie's aan;
Reboot -> Harde reset van uw Cloud Server.
Shutdown -> ACPI shutdown commando wordt naar uw Cloud Server verzonden en er wordt 2 minuten gewacht alvorens de Cloud Server uit te zetten.
Boot -> Start uw Cloud Server op wanneer deze uit staat
Power Off -> Zet uw VPS direct uit.