Aanpassen retentie- bewaarbeleid

U kunt via de NL Hosting Online Backup applicatie aanpassen hoelang bestanden bewaard moeten blijven op de backup servers. Wanneer u bijvoorbeeld een bestand verwijderd van uw computer dan zal deze, wanneer de retentie op 14 dagen staat nog 14 dagen op de backups servers blijven staan.Het aanpassen van de retentie / bewaarbeleid kunt u doen door in de applicatie links onder op het tandwiel te klikken. Dan selecteert u links boven de juiste backuptaak en klikt u op "Bewaarbeleid". U kunt nu het aantal gewenste dagen instellen.