Upgraden van uw webhosting of domeinnaam

Het upgraden van uw webhosting of domeinnaam kunt u makkelijk en snel doen via uw klantenpanel. Binnen 15 min is uw webhosting of domeinnaam al geupgrade!

Nadat u bent ingelogd klikt u op "Mijn Diensten" .

U ziet nu het overzicht van uw diensten, klik achter de webhosting of domeinnaam welke u wenst te upgraden op "beheren"

Klik nu op de knop "Abonnement wijzigen" en hierna op "Upgraden". U kunt nu uw gewenste pakket selecteren en op aanvragen klikken.