Opvragen .nl domeinnaam token na opzegging

Indien u uw domeinnaam wenst te verhuizen heeft uw nieuwe provider bij een .nl domeinnaam een domeinnaam token nodig. Dit token is op te vragen in uw klantenpanel nadat uw opzegging is verwerkt.

Nadat u bent ingelogd op het klantenpanel klikt u op "Mijn diensten". Klik nu op de categorie van uw dienst (Domeinnamen of Webhosting).

U ziet nu "opvragen domeintoken" achter uw opgezegde domeinnaam/webhosting staan. Nadat u hierop heeft geklikt opent een nieuw venster waarin u het domeinnaam token ziet staan.