Domeinnaam en / of e-mail doorverwijzen

Wanneer u uw domeinnaam zonder webhosting wilt doorverwijzen naar een andere website kunt u dit instellen via uw klantenpanel. Ook kunt u instellen dat e-mail op het domein wordt doorverwezen naar een ander e-mail adres.

Na het inloggen op uw klantenpanel klikt op op "Mijn diensten" . Onderin de pagina staan nu uw domeinnamen waarop geen webhosting's actief zijn.

Klik achter de domeinnaam waarvan u de forwarding wilt aanpassen op "beheren" en hierna op "beheren forwarding" . Op deze pagina heeft u de mogelijkheid om uw forwarding in te stellen.