DNS - Aanmaken A-record / Subdomein

Via uw klantenpanel heeft u de mogelijkheid om de DNS gegevens van uw domeinnaam aan te passen.
Na inloggen op uw klantenpanel gaat u naar:
Mijn diensten (beheer) > Domein(namen) en beheer > Klik achter het domein waarvan u de DNS wilt aanpassen op "beheren".
Klik nu op "beheren DNS"

Hier treft u de beschrijving voor het aanmaken van een A-record;

A-records:
@ IN A
www IN A
ftp IN A
mail IN A

Beschrijving van de standaard A-records:
  • @ staat voor uw domeinnaam zonder www (bijvoorbeeld: http://uwhandelsnaam.nl Het @ record is aan te passen door name veld leeg te laten en wel het ip-adres in te voeren).

Aanmaken A-record / Subdomein:
Onder "Add/Change A record" geeft u bij "Name" het gewenste A-record / Subdomein in.
Bij "IP" vult u het ip-adres in waar het nieuwe A-record naar toe dient te verwijzen.

Wijzigen bestaand A-record / Subdomein:
Onder "Add/Change A record" geeft u bij "Name" het A-record in waarvan u het ip-adres wilt wijzige.
Bij "IP" vult u het nieuwe ip-adres in waar het A-record naar toe dient te verwijzen.